вівторок, 8 червня 2010 р.

Новий Сівік було помічено в Італії


Під час дорожніх випробувань в Італії автомобільними шпигунами був сфотографований хетчбек Honda Civic нового покоління. Нове покоління популярного автомобіля Civic від компанії Honda, дебют якого був відкладений на рік, було відмічено в Італії місцевими фотошпигунів під час дорожніх випробувань - повідомляє AutoSvit.

Судити про нової зовнішності наступного покоління Honda Civic поки занадто рано, тому що автомобіль проходить тест-драйв у кузові нинішньої моделі. Тим не менше, вже сьогодні експертами висуваються припущення, щодо екстер'єру моделі. Вважається, що салон автомобіля зазнає мінімум змін, а по габаритах новинка перевершить нинішнє покоління автомобіля, який знаходиться на ринку з 2005 року.

Потенційні покупці майбутнього Honda Civic зможуть вибирати між 4-циліндровими бензиновими і турбодизельними моторами потужністю від 80 до 140 к.с. У гамі моторів повинна залишитися 115-сильна гібридна силова установка, якої комплектується нинішнє покоління японської моделі, пише AutoExpress.

Презентацію нового Honda Civic японська компанія планує провести лише наступного року, посилаючись на необхідність привести модель у відповідність сучасним екологічним стандартам.

З чуток, для ринків різних країн японці запропонують кілька модифікацій нового Civic. Так, північноамериканські покупці зможуть вибирати між седаном і купе, а до європейських споживачів надійдуть хетчбеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар