вівторок, 16 березня 2010 р.

Volkswagen CrossPolo


Німецький автогігант Volkswagen на що проходить в ці дні міжнародному мотор-шоу в Женеві показав одразу дві нові версії моделі Polo. Про автомобілі Volkswagen Polo GTI вже повідомлялося минулого тижня, а тепер прийшов час познайомитися з позашляхової модифікацією моделі - CrossPolo.


Назвати Volkswagen CrossPolo справжнім автомобілем для бездоріжжя не можна, але модель зможе проїхати по грязюці трохи далі, ніж це вдасться зробити стандартну версію хетчбека Polo. Кліренс новинки підняли на 15 мм, а в нижній частині кузова з'явився пластиковий обвіс, що захищає машину від подряпин. До певного розчарування потенційних покупців моделі, женевський дебютант буде пропонуватися тільки з приводом на передні колеса і в п'ятидверному кузові. Зовні новинка відрізняється від базової модифікації Polo не тільки чорними пластиковими накладками, але і новими бамперами, 17-дюймовими дисками, рейлінгами на даху. У салоні моделі встановлені спортивні двоколірні тканеві сидіння, кермо і важіль коробки передач, обшиті шкірою, алюмінієві накладки.

Силова лінійка Volkswagen CrossPolo нараховує шість моторів. Хетчбек комплектується трьома бензиновими моторами потужністю 70, 85 і 105 к.с. і трьома дизельними двигунами потужністю 75, 90 і 105 к.с. Базовою трансмісією є шестиступінчаста "механіка", але як опція деякі силові установки можна зістикувати з семиступінчастий коробкою DSG.

Німецький концерн почне приймати замовлення на Volkswagen CrossPolo в березні, у продажу перші кросовери з'являться наприкінці весни.

Немає коментарів:

Дописати коментар